SD Worx

De maanden mei en juni zijn zeer druk in sociale secretariaten, omdat er dan in heel wat sectoren ecocheques en sectorpremies worden uitgekeerd aan de werknemers. Elke sector heeft zijn eigen berekeningswijze, waardoor er soms nog behoorlijk veel "handwerk" nodig is om tot een correcte berekening te komen.

Bovendien starten op 1 juli een aantal nieuwe klanten. Om te zorgen dat alles klaar staat tegen de loonverwerking van juli, moet er heel wat voorbereidend werk gebeuren.

Elke maand moeten er ook voor bestaande klanten nieuwe werknemers opgeladen worden of moeten prestaties van medewerkers ingevoerd worden in het systeem. Heel wat KMO's zouden efficiënter kunnen werken door over te stappen naar de elektronische invoer van de prestaties van hun medewerkers.

Als freelance consultant met een lange ervaring als KMO-klant van SD Worx, ben ik flexibel inzetbaar in kantoren waar de werkdruk tijdelijk even te hoog oploopt.

Robin Beens (juli 2016): "Merci voor je inzet de voorbije periode. Bedankt ook voor de correctheid en opvolging, zeer gewaardeerd."

Contacteer mij

Heb je vragen?

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe blogpost verschijnt? Wil je graag bespreken wat ik voor jou kan doen tijdens een persoonlijk gesprek? Heb je een vraag die per e-mail kan beantwoord worden?
Wat ook de reden is dat je mij wil spreken, laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Blog

Hoe kies ik een sociaal secretariaat voor mijn KMO?

Ofwel bij de aanwerving van de eerste werknemer ofwel na enkele jaren, is het nuttig om een evaluatie van enkele sociale secretariaten te doen. Een sociaal secretariaat is immers een belangrijke partner voor de KMO-bedrijfsleider, zowel voor de correcte en tijdige betaling van het loon als voor sociaaljuridisch advies bij alle mogelijke personeelsaangelegenheden.