Amoda

Met meer dan 10 werknemers, werd het voor Annik Van Hove, de zaakvoerder van Amoda, wel heel erg druk. Ze besloot om voor HR een beroep te doen op externe hulp. Sinds november 2016 werkt Christel Dehaes 1 dag per week als HR Consultant voor Amoda. Door een aantal taken over te dragen aan Christel Dehaes, worden die taken systematischer opgevolgd en kan Annik zich concentreren op de groei van het bedrijf.

Lees meer

International Balloon Services

Een HR-Audit resulteerde in een update van het arbeidsreglement én in de beslissing om subsidies aan te vragen bij Cevora en KMO-portefeuille voor de opleidingen die worden georganiseerd voor de medewerkers.

Lees meer

Kryolan Belgium

Een HR-audit resulteerde in een update van het arbeidsreglement én in de beslissing om subsidies aan te vragen bij Co-Valent en KMO-portefeuille voor de opleidingen die worden georganiseerd voor de medewerkers. Om de toekomstige groei te ondersteunen wordt met behulp van de adviescheque van Co-Valent het HR-beleid geprofessionaliseerd.

Lees meer


Nokia (Alcatel-Lucent Belgium)

Sourcing, screening en aanwerving van software design engineers voor de divisie Fixed Networks.

Lees meer

SD Worx

Flexibele ondersteuning van de KMO-kantoren van SD Worx bij de verwerking van ecocheques, de verwerking van sectorale premies, het opstarten van nieuwe klanten, het opladen van nieuwe medewerkers of het invoeren van prestaties van medewerkers.

Lees meer

Contacteer mij

Heb je vragen?

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe blogpost verschijnt? Wil je graag bespreken wat ik voor jou kan doen tijdens een persoonlijk gesprek? Heb je een vraag die per e-mail kan beantwoord worden?
Wat ook de reden is dat je mij wil spreken, laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Blog

Hoe kies ik een sociaal secretariaat voor mijn KMO?

Ofwel bij de aanwerving van de eerste werknemer ofwel na enkele jaren, is het nuttig om een evaluatie van enkele sociale secretariaten te doen. Een sociaal secretariaat is immers een belangrijke partner voor de KMO-bedrijfsleider, zowel voor de correcte en tijdige betaling van het loon als voor sociaaljuridisch advies bij alle mogelijke personeelsaangelegenheden.