Merk je dat je als ondernemer toch te weinig tijd hebt voor je personeelsbeleid? Of mis je expertise op sommige domeinen? Staat er een specifiek project op stapel waar je hulp zou kunnen bij gebruiken? Dan kan HR Praxis je helpen. Maar ook als je HR-verantwoordelijke tijdelijk onbeschikbaar is of te veel werk heeft om het alleen te blijven doen, kan je een beroep doen op HR Praxis.

Enkele voorbeelden van concrete vragen:

  • we zoeken een nieuwe magazijnmedewerker. Kan HR Praxis ons helpen om die op de meest efficiënte manier te vinden, aan te werven en op te leiden?
  • we organiseren heel wat opleidingen voor onze medewerkers. Kunnen we daarvoor ondersteuning krijgen van de overheid of de sectororganisatie?
  • onze medewerker zou een opleiding willen volgen om haar verkoopsvaardigheden aan te scherpen. Waar kunnen we daarvoor terecht?
  • we moeten een medewerker ontslaan. Zijn we verpllicht om hem outplacement aan te bieden en zo ja, hoe gaat dat dan praktisch in zijn werk?
  • klanten vragen ons of ze KMO-portefeuille kunnen gebruiken om deel te nemen aan onze opleidingen. Wat moeten we daarvoor doen?

Contacteer mij

Heb je vragen?

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe blogpost verschijnt? Wil je graag bespreken wat ik voor jou kan doen tijdens een persoonlijk gesprek? Heb je een vraag die per e-mail kan beantwoord worden?
Wat ook de reden is dat je mij wil spreken, laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Blog

Hoe kies ik een sociaal secretariaat voor mijn KMO?

Ofwel bij de aanwerving van de eerste werknemer ofwel na enkele jaren, is het nuttig om een evaluatie van enkele sociale secretariaten te doen. Een sociaal secretariaat is immers een belangrijke partner voor de KMO-bedrijfsleider, zowel voor de correcte en tijdige betaling van het loon als voor sociaaljuridisch advies bij alle mogelijke personeelsaangelegenheden.

Tevreden klanten

Amoda

Met meer dan 10 werknemers, werd het voor Annik Van Hove, de zaakvoerder van Amoda, wel heel erg druk. Ze besloot om voor HR een beroep te doen op externe hulp. Sinds november 2016 werkt Christel Dehaes 1 dag per week als HR Consultant voor Amoda. Door een aantal taken over te dragen aan Christel Dehaes, worden die taken systematischer opgevolgd en kan Annik zich concentreren op de groei van het bedrijf.